2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum

1 reeks
MOQ
$22,999.00(1 - 1 Sets) $22,699.00(>=2 Sets)
Prijs
2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Voorwaarde: Nieuw
Nr van Assen: Kies uit
Type: verticaal
Gewicht (t): 6.1 T
Lijstgrootte (mm): 1200 x 600
CNC-besturingssysteem:: GSK, FANUC, MITSUBISHI, KND, Siemens
Aantal Assen: 3, 4
Lijstreis (x) (mm): 1100
Lijstreis (y) (mm): 600
Lijstreis (z) (mm): 600
Het plaatsen Nauwkeurigheid (mm): Â ± 0,005
Herhaalbaarheid (X/Y/Z) (mm): Â ± 0,003
De Macht van de asmotor (kW): 11
Max. Lijstlading (kg): 800 kg
Voersnelheid (mm/min): 1 - 10000 mm/min
Snelle Voersnelheid (m/min): 36/36/36
Min. Tijd van Hulpmiddelverandering: 3
De Capaciteit van het hulpmiddeltijdschrift: 24
Zeer belangrijke Verkopende Punten: Multifunctioneel
Garantie: 1 jaar
Voltage: Als uw vereisten
Toepasselijke Industrie: MachinesReparatiewerkplaatsen, Productieinstallatie
Toonzaalplaats: Egypte, Turkije, Vietnam, Filippijnen, Brazilië, Peru, Saudi-Arabië, Indonesië, Pakistan, India, Mex
Marketing Type: Nieuw Product
Het Rapport van de machinestest: Verstrekt
Video uitgaand-inspectie: Verstrekt
Garantie van kerncomponenten: 1 jaar
Kerncomponenten: Motor
Three-axis reis (X/Y/Z): 1100/600/600mm
Worktablegrootte (L x W): 1200x600mm
Max. lading: 800
Spindelsnelheid:: 8000rpm
Asversmalling: BT40
De macht van de asmotor: 11kw
Snel bewegende snelheid (X/Y/Z-as): 36/36/36 m/min
Scherp voertarief: 110000mm
Aantal hulpmiddelen: 24
Productnaam: VMC1160 SCHIJFtype ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum
Verleende naverkoop de dienst: Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteuning die, en, Gebiedsonderhoud en het reparatiedienst
Na de Garantiedienst: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Vervangstukken, Gebiedsonderhoud en de reparatie
Lokale Service   Plaats: Egypte, Turkije, Vietnam, Filippijnen, Brazilië, Peru, Saudi-Arabië, Indonesië, Pakistan, India, Mex
Certificering: CE
Basis informatie
Certificering: CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: het type van metaalblad H de kleine machine van de brug hydraulische pers met triplexgevallen &
Levering vermogen: 60 Reeks/Reeksen per Maand
Productomschrijving

2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum

Productomschrijving2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum

VMC1160 zijn een kleine en middelgrote be*vestigen-pijler verticale het machinaal bewerken centrum optische machine. Het keurt mechanisch en elektrointegratieontwerp, met mooie verschijning en nauwkeurig knipsel goed. Nadat het werkstuk in één keer wordt vastgeklemd, kan de werktuigmachine de verwerking van malen, boring automatisch voltooien, boring, zich uitbreidt, uitborend, verzinkend, onttrekkend en ander processen.

Deze machine is geschikt voor veelvoudige verwerking van complexe delen zoals middelgrote en kleine dozen, platen, platen, shells, enz. Het wordt wijd gebruikt in automobieldelen, kleppen, techniekmachines, IT materiaal, optische materiaal, medische apparatuur en luchtvaartruimte en andere industrieën.

Inleiding:

Naakte Machine van Verticaal Machinaal bewerkend Centrum: vast door verticale kolom, mobiele structuur van dwarsdialijst. De gehele machine heeft hoge starheid, hoge stabiliteit en hoge betrouwbaarheid. De werktuigmachine heeft een automatische functie van de spaanderverwijdering en een grote de wasfunctie van de stroomspaander. De volledig ingesloten bescherming heeft een mooie vorm en is gemakkelijk te werken en te handhaven.

Asdoos: De eenheid van de de hoge snelheidsas van Taiwan wordt goedgekeurd. De as keurt BT40-specificaties goed en heeft een centrale het blazen functie.

Hulpmiddeltijdschrift: Het hulpmiddeltijdschrift keurt schijftype hulpmiddeltijdschrift met betrouwbare kwaliteit en stabiele prestaties goed. Het hulpmiddeltijdschrift keurt een manipulator goed om hulpmiddelen te veranderen, is de capaciteit van het hulpmiddeltijdschrift 24 hulpmiddelen, en de tijd van de hulpmiddelverandering is snel.

Aandrijving: De three-axis motor en de high-precision balschroef worden direct aangesloten en gedreven. De balschroef wordt pre-uitgerekt om de transmissie starheid en het plaatsen nauwkeurigheid verder te verbeteren. Lineaire coördinaat drie schaft alle gebruiks lineaire rollende gidsen af. De werktuigmachine heeft lage trilling tijdens hoge snelheid het voeden, geen het kruipen tijdens voeden het met lage snelheid, en hoge precisiestabiliteit.

CNC Controlemechanisme: Gevorderde Siemens 828 wordt de numerieke controlesysteem van de absolute waardeverrichting goedgekeurd, en de servomotor keurt gevorderde absolute waardecodeur en motor goed, die de voordelen van hoge stabiliteit, snelle snelheid, vlotte oppervlakte en hoge precisie van het controlesysteem verzekert. Functies en het machinaal bewerken van mogelijkheden. Steun vier-as aaneenschakeling.

Elektrische apparaten: De bedrading in de elektrokabinetten is met de nationale elektrische veiligheidverordeningen in overeenstemming. Een geïsoleerde transformator wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat het controlesysteem van externe interferentie tijdens verrichting vrij is. De betere veiligheid van de waarborgproductie.

Lasercompensatie: High-precision hoogtecompensatie. Elke drijfas keurt high-precision laserlaser voor opsporing en optimaliseringscompensatie goed om de het plaatsen nauwkeurigheid van elke as nauwkeuriger en geschikter te maken om high-precision delen te verwerken. Tegelijkertijd, wordt het geavanceerde ballbar instrument gebruikt om de analyse en de verwerking te optimaliseren om de nauwkeurigheid van de werktuigmachine in de verwerking van cirkels en gebogen oppervlakten te verzekeren.

Specificaties

2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum

Hoofdspecificaties:

Punt
Eenheid
VMC1160
X/Y/Z asreis
mm
1100x600x600
Asneus aan lijst
mm
120-720
Het werk lijstgrootte
mm
1200x600
T-groef
mm
5-18 x 100
Max. lading
kg
800
Assnelheid
t/min
40-8000
Asversmalling
-
BT40
Asmacht
kW
11
X/Y/Z snelle snelheid
m/min
24/24/24
Het plaatsen nauwkeurigheid
mm
±0.005
Het van plaats veranderen van nauwkeurigheid
mm
±0.003
Machinegewicht
kg
6100
Afmetingen
mm
3100 x 2420 x 2800

Gedetailleerde Beelden

Certificatie

2021 NIEUWE het type van AANBIEDINGSvmc1160 SCHIJF ATC lage prijs VMC verticaal machinaal bewerkend centrum

Bedrijfsinformatie

FAQ

1. Q: Hoe ongeveer uw machinekwaliteit? Wij zijn zorg over de kwaliteit.

A: De Installatie van het Dingrunsmeedstuk is een rijp merk in CHINA, door onze 12 jaar onderzoek in technologie, heeft ons ontwerp met inbegrip van structuur en gedetailleerde sercurity en precisie zeer, verbeterd en al standaard of striktere norm van Ce kunnen aanpassen. Onze machines verdelen wereldwijd aan ongeveer 50 landen waar er de industrie van de metaalplaat, daar is Brillante-machines is. En waar er onze machines zijn, zijn er goede reputatie en eindgebruikerstevredenheid.


2. Q: Of de machineprijs meer korting kan zijn?

A: 1.Dingrun de smeedstukinstallatie is verstrekt altijd hoogte - de kwaliteitsmachine, zoals wij het weten, overzee markt is belangrijker en moeilijk dan de binnenlandse markt wegens communicatie tijdkostprijsberekening na verkoop, zo altijd, onze machine genoeg qaulitynorm heeft ervoor te zorgen de machine kan werken meer dan de echte garantieperiode. Op deze wijze, zullen wij een sparen en zullen vooraf voor de cliënten denken.
2. Eigenlijk Dingrun-is het Smeedstuk ook denkt over ons prijsniveau, zijn wij zeker om quality=price en pice=quality, de aangepaste prijs te verstrekken en aanvaardbaar voor de cliënten en duurzaam voor onze machines. Wij stemmen in met uw onderhandelen met ons en krijgen een goede tevredenheid.

3. Q: Hoe over uw manufactory in CHINA
A: De Installatie van het Dingrunsmeedstuk wordt gevestigd in Tengzhou, Shandong-provincie die het belangrijke gebied in China en ook in wereldwijd is aangezien het centrum van de de oplossingsmachines van de metaalplaat, wij ongeveer 12 jaar op dit gebied hebben gewerkt en totaal ongeveer 250 personeelsleden gehad. Rijke ervaring in dit gebied met het professionele technische steunen en de georiënteerde dienst.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : sunglow
Resterend aantal tekens(20/3000)